Metoda Maxwell DISC - Resurse

Metoda Maxwell DISC - Resurse

Descriere

Certificarea Maxwell DISC este un program de evaluare si training care a fost creat pentru a te pregati in calitate de Trainer Comportamental sau Consultant. Evaluarile si rapoartele Maxwell DISC maresc gradul de constientizare al persoanelor si le ajuta sa inteleaga: Stilul de comunicare DISC (Indicatorul de Personalitate Maxwell DISC); Stilul de comunicare al celorlalti si cum sa se conecteze cu ei; Mediul ideal in care pot scoate la suprafata tot ce au mai bun; Punctele forte din 7 domenii cheie de influenta; Si cum sa se dezvolte pana la potentialul maxim.

In calitate de Trainer sau Consultant Certificat Maxwell DISC, vei fi echipat cu ajutorul unui training de talie mondiala si vei avea informatii valoroase pentru a adauga valoare oamenilor.

Pentru a afla mai multe despre programul de certificare in urma caruia vei deveni Trainer sau Consultant Certificat Metoda Maxwell DISC, trimite un e-mail la disc@maxwellleadership.ro

Iată resursele pe care le poți găsi în acest curs:

  • Metoda Maxwell DISC - Resurse Nivelul 1 - Trainer - resurse destinate membrilor Maxwell Leadership Certified Team care și-au achiziționat doar primul nivel al certificării Maxwell DISC

  • Metoda Maxwell DISC - Resurse Nivelul 2 - Consultant - resurse destinate membrilor Maxwell Leadership Certified Team care și-au achiziționat integral certificarea Maxwell DISC

  • Metoda Maxwell DISC - Resurse Consultant Certificat Maxwell DISC - resurse destinate membrilor Maxwell Leadership Certified Team care au luat procentaj de trecere la examenul de certificare Maxwell DISC și au încărcat diploma la „Contul Meu” - Diplomele mele.

  • Resurse Nivelul 1 - TRAINER Asociat Maxwell DISC - resurse destinate persoanelor care și-au achiziționat doar primul nivel al certificării Maxwell DISC și care nu fac parte din Maxwell Leadership Certified Team. (Sunt aceleași resurse ca mai sus, doar cu un branding care reflectă calitatea de Trainer Asociat Maxwell DISC)

  • Resurse Nivelul 2 - CONSULTANT Asociat Maxwell DISC - resurse destinate persoanelor care și-au achiziționat integral certificarea Maxwell DISC și care nu fac parte din Maxwell Leadership Certified Team. (Sunt aceleași resurse ca mai sus, doar cu un branding care reflectă calitatea de Consultant Asociat Maxwell DISC)

  • Metoda Maxwell DISC - Resurse Tineret - resurse destiante folosirii în cadrul unor training-uri la care pot participa copii și tineri. Aceste resurse sunt disponibile pentru toți cei care au cumpărat licența Maxwell DISC.

  • Metoda Maxwell DISC - Resurse in engleza - resurse în limba engleză destinate Consultanților Certificați Maxwell DISC.

© 2024, The Institute for Motivational Living, Inc./PeopleKeys ®
© 2024, Maxwell Leadership, Inc. ®
Toate drepturile rezervate.
Nicio parte a acestor materiale nu poate fi reprodusă, stocată într-un sistem informatic sau transmisă sub nicio formă sau prin orice mijloace, electronice, mecanice, fotocopiere, înregistrare sau altfel fără permisiunea scrisă a deținătorului de drepturi intelectuale.


Nu aveti nivelul de acces necesar pentru a va putea inscrie la acest curs.
Daca sunteti membru MLCT autentificati-va aici.
Daca nu sunteti membru MLCT, click aici.