Începe aici - Cursul pentru Facilitatorii Corporativi

Începe aici - Cursul pentru Facilitatorii Corporativi

Descriere

Bun venit la Programul Maxwell Leadership pentru Facilitatori Corporativi!

Acest program a fost conceput atât pentru corporații, cât și pentru indivizi care vor să își dezvolte abilitățile de facilitare pentru a putea facilita sesiuni eficiente de training cu echipele lor, dar și să profite din plin de experiența de peste 50 de ani a lui John Maxwell în crearea de conținut pentru dezvoltarea abilităților de leadership și îmbunătățirea culturii organizațiilor. Aceste lucruri se realizează prin metode de facilitare fundamentale și conținut marca Maxwell Leadership, traininguri bazate pe aptitudini, instrumente, rețele globale și resurse care vor adăuga valoare individului și organizației din care face parte.

Dezvoltarea abilităților de facilitare și formare este un lucru esențial pentru a avea succes în orice mediu de învățare. Livrarea unui training și facilitarea fac parte din cele 23 de abilități din cadrul modelului propus de Asociația pentru Dezvoltarea Angajaților din SUA, care include cunoștințele și abilitățile de care au nevoie acum și în viitor toți profesioniștii din departamentele de școlarizare din cadrul companiilor. În acest program vei explora metode, tehnici și provocări care cuprind atât facilitare, cât și cele mai bune sfaturi de leadership, de la cel mai influent lider din lume, Dr. John C. Maxwell. Facilitarea materialelor Maxwell Leadership despre leadership și cultura echipei îți poate consolida moștenirea, poate atrage angajați de top și poate mări implicarea angajaților.


Spectrul de formare/facilitare

Programul Maxwell Leadership pentru Facilitatorii Corporativi îți va furniza atât conținut, cât și un proces. Acest lucru se exprimă adesea prin:

Proces + Materiale = Rezultate.

Printr-o pregătire intensivă cu facilitatorii noștri experimentați, Facilitatorii Corporativi Maxwell Leadership vor primi tot ce au nevoie pentru a oferi workshop-urile noastre în echipele lor, inclusiv:

 • Instrucțiuni cu privire la logistica implicată pentru a pregăti și facilita workshop-ul
 • Un caiet de lucru amplu și un ghid practic pentru facilitator
 • Prezentări PowerPoint
 • Materiale de distribuit participanților
 • Instrumente de promovare
 • Diplomă de participare
 • Modele de program Broșuri și pliante
 • Training de talie mondială pentru facilitatori

Procesul

Ce sunt abilitățile de facilitare?

Abilitățile de facilitare sunt abilitățile pe care le folosești pentru a furniza oportunități și resurse unui grup de oameni, astfel încât aceștia să poată progresa și reuși în viață sau în carieră. Printre exemple se numără pregătirea, stabilirea de principii călăuzitoare, flexibilitatea, ascultarea activă și gestionarea timpului. Abilitățile și cunoștințele prezentate în cursul pentru traineri și facilitatori te pregătesc să devii un consultant educațional profesionist.

Abilitățile de facilitare înseamnă mai mult să le permiți celorlalți să contribuie și mai puțin să fii un lider capabil să vorbească deschis. În calitate de facilitator, reunești echipa și creezi un obiectiv comun la care toată lumea poate participa. Apoi dirijezi conversația spre obiectivul comun și oferi tot ce este necesar pentru ca echipa să îl atingă cu succes. Principalul obiectiv al unui facilitator este de a-și conduce echipa fără a se implica direct, încurajând participarea și creativitatea.

„Cei care au abilități de facilitare pot contribui la crearea unui mediu de învățare și colaborare.”

Iată ce vei învăța

 • Diverse modalități de învățare a adulților pentru a veni în sprijinul facilitării materialelor pentru cursanții din diverse situații.
 • Vei identifica pașii necesari pentru a crea un mediu propice pentru a oferi cursuri de formare atât față în față, cât și într-un cadru virtual.
 • Vei crea și executa planuri de facilitare care te vor pregăti să creezi un eveniment orientat către cursant.
 • Vei descoperi și aplica în mediul de învățare metode și strategii de livrare adecvate care se adresează diferitelor preferințe și nevoi cognitive ale cursanților, ceea ce îți va permite să atingi rezultatele dorite ale echipei.
 • Vei dobândi principii de învățare pentru adulți și tehnici eficiente de facilitare pentru a evalua și asigura un mediu de învățare favorabil.
 • Vei descoperi o varietate de tehnici de facilitare pentru a crea experiențe de învățare captivante și profesioniste, atât pentru indivizi, cât și pentru echipe.
 • Vei folosi o mulțime de tehnici pentru a implica participanții, pentru a comunica eficient și gestiona dinamica și comportamentele grupului în timpul unui eveniment.
 • Vei învăța și demonstra modalități de a menține implicați și productivi participanții la un eveniment virtual.
 • Te vei implica și vei învăța alături de un grup de colegi care se concentrează exclusiv pe facilitarea corporativă și în grup. Vei beneficia de îndrumare din partea Maxwell Leadership și vei avea oportunitatea de a-ți dezvolta abilitățile de facilitare și de a învăța cele mai bune programe de leadership, pe care vei fi certificat să le livrezi în organizația sau grupul tău.

BONUS (se aplică persoanelor din afara Maxwell Leadership, care vor achiziționa doar programul pentru Facilitatorii Corporativi)

 • În plus, vei primi acces și la cea mai bună programă de coaching: Metoda Maxwell de Coaching, predată de Valorie Burton, coach de renume mondial.
 • Apeluri săptămânale pentru facilitatorii corporativi, susținute de alți facilitatori cu experiență, care vor preda și discuta despre noi tendințe, subiecte, tehnici de facilitare și programe. Acesta este un grup de sprijin format din colegi de la care vei învăța și te vei dezvolta împreună cu ei.

Conținutul

În fiecare an, organizația Maxwell Leadership și-a propus să furnizeze cel puțin un material axat pe dezvoltarea capacităților de leadership a oamenilor, echipelor și organizațiilor. Vei fi echipat să livrezi aceste traininguri pentru echipele din organizația ta. Îți vom oferi formare, instrumente de facilitare și tehnici pentru a-ți permite să creezi cel mai de succes mediu de învățare.

Un lider extraordinar are experiența și cunoștințele necesare să deschidă calea pentru ceilalți. Un lider extraordinar conduce prin puterea exemplului și creează o influență în care alții vor să se implice. Liderii extraordinari pot comunica și influența oamenii din jurul lor. Suntem încântați să ne asociem cu tine pentru a te ajuta să devii un lider mai bun și pentru a-i ajuta pe alții să facă la fel.

În calitate de Facilitator Corporativ Maxwell Leadership, vei învăța cum să profiți din plin de materialele, instrumentele și resursele de leadership pe care le găsești aici pentru a-ți ajuta liderii să devină lideri transformaționali cu influență și impact, astfel încât toată lumea să aibă parte de reușite.

Bucură-te de călătorie!


Pentru toate întrebările generale despre Programul de Certificare oferit de John C. Maxwell:

Te rugăm contactează SUPORTUL ADMINISTRATIV PENTRU MEMBRI la asistent@maxwellleadership.ro

Pentru întrebări despre conținutul pentru Facilitatorii Corporativi, contactează Grupul pentru Soluții Corporative la facilitator@maxwellleadership.ro


Nu aveti nivelul de acces necesar pentru a va putea inscrie la acest curs.
Daca sunteti membru MLCT autentificati-va aici.
Daca nu sunteti membru MLCT, click aici.