Descrierea programului pentru Facilitatorii Corporativi

Descrierea programului pentru Facilitatorii Corporativi

Descriere

Bun venit la Programul Maxwell Leadership pentru Facilitatori Corporativi!

Un lider extraordinar are experiența și cunoștințele necesare să deschidă calea pentru ceilalți. Un lider extraordinar conduce prin puterea exemplului și creează o influență în care alții vor să se implice. Liderii extraordinari pot comunica și influența oamenii din jurul lor. Suntem încântați să ne asociem cu tine pentru a te ajuta să devii un lider mai bun și pentru a-i ajuta pe alții să facă la fel.

În calitate de Facilitator Corporativ Maxwell Leadership, vei învăța cum să profiți din plin de materialele, instrumentele și resursele de leadership pe care le găsești aici pentru a-ți ajuta liderii să devină lideri transformaționali cu influență și impact, astfel încât toată lumea să aibă parte de reușite.

Acest curs este disponibil membrilor din Programul de Mentorship. Contactează-ne la asistent@maxwellleadership.ro pentru a afla detalii despre achiziționarea acestei certificări suplimentare.

Vei avea acces la materiale despre leadership, incluziune și cultură, astfel încât să îți consolidezi moștenirea, să atragi angajați de top și să sporești implicarea angajaților.

Bucură-te de călătorie!


Nu aveti nivelul de acces necesar pentru a va putea inscrie la acest curs.
Daca sunteti membru MLCT autentificati-va aici.
Daca nu sunteti membru MLCT, click aici.