Descrierea Programului și Primii Pași în Metoda Maxwell DISC

Descrierea Programului și Primii Pași în Metoda Maxwell DISC

Descriere

Certificarea Maxwell DISC este un program de evaluare si training care a fost creat pentru a te pregati in calitate de Trainer Comportamental sau Consultant. Evaluarile si rapoartele Maxwell DISC maresc gradul de constientizare al persoanelor si le ajuta sa inteleaga:

- Stilul de comunicare DISC (Indicatorul de Personalitate Maxwell DISC)
- Stilul de comunicare al celorlalti si cum sa se conecteze cu ei
- Mediul ideal in care pot scoate la suprafata tot ce au mai bun
- Punctele forte din 7 domenii cheie de influenta
- Si cum sa se dezvolte pana la potentialul maxim.

In calitate de Trainer sau Consultant Certificat Maxwell DISC, vei fi echipat cu ajutorul unui training de talie mondiala si vei avea informatii valoroase pentru a adauga valoare oamenilor.

Raportul Indicatorilor de Personalitate Maxwell DISC ofera o perspectiva asupra stilurilor principale de personalitate DISC. Ghidul de aplicare inclus in raport iti ofera oportunitatea tie, in calitate de Trainer sau Consultant, sa indrumi oamenii catre noi niveluri de crestere si constientizare.

Pentru a afla mai multe despre programul de certificare in urma caruia vei deveni Trainer sau Consultant Certificat Metoda Maxwell DISC, trimite un e-mail la disc@maxwellleadership.ro

© 2024, The Institute for Motivational Living, Inc./PeopleKeys ®
© 2024, Maxwell Leadership, Inc. ®
Toate drepturile rezervate.
Nicio parte a acestor materiale nu poate fi reprodusă, stocată într-un sistem informatic sau transmisă sub nicio formă sau prin orice mijloace, electronice, mecanice, fotocopiere, înregistrare sau altfel fără permisiunea scrisă a deținătorului de drepturi intelectuale.


Nu aveti nivelul de acces necesar pentru a va putea inscrie la acest curs.
Daca sunteti membru MLCT autentificati-va aici.
Daca nu sunteti membru MLCT, click aici.