Dezvoltarea Oamenilor - Coaching

Dezvoltarea Oamenilor - Coaching

Descriere

DEZVOLTAREA OAMENILOR – COACHING

Felicitari pentru parcurgerea cursului Harta Succesului si continuarea calatoriei tale in cadrul Maxwell Leadership Certified Team. Aceasta este calea intitulata „Dezvoltarea Oamenilor – Coaching”. Asta inseamna ca interesul tau in cadrul programului de certificare Maxwell Leadership Certified Team va include indrumarea prin coaching si mentorarea in modul tau unic de utilizare a programului.  Asta mai inseamna ca nu intentionezi sa generezi un venit chiar acum, ci pur si simplu cauti sa iti dezvolti abilitatile de coach si mentor ca un mod de a adauga valoare afacerii sau organizatiei tale.

Lectiile de mai jos au fost create in mod strategic pentru a-ti furniza o harta spre succesul tau. In acest curs vei face cunostinta cu continutul Maxwell pe care il vei putea facilita in diverse feluri, precum si folosi pentru a te dezvolta pe plan personal. Vei fi expus la un training de talie mondiala pe care mii de membri l-au folosit cu succes pentru a-si dezvolta afacerile.

Calea „Dezvoltarea Oamenilor – Coaching” te va purta pe un traseu ghidat prin care vei parcurge diferite componente ale Universitatii Online intr-un mod sistematic, ceea ce iti va permite sa profiti la maximum de timpul pe care vrei sa il investesti.

Deoarece acest curs este unul care depinde de ritmul fiecaruia, poti alege sa-l parcurgi intr-o durata care se potriveste cel mai bine cu programul tau. Asta este calatoria ta! Nu exista un mod corect sau incorect de a parcurge aceste materiale. Nu vei ramane niciodata in urma si nu exista esec. Unii vor investi 15 minute pe zi, iar altii vor putea petrece ore intregi cu aceste materiale. Cei mai multi nu vor parcurge pana la capat intregul traseu pana la Evenimentul de Certificare sau pana se vor inscrie in Mentorship. Asta este in regula. Aceste resurse nu vor disparea, asa ca parcurge aceste materiale intr-un mod care functioneaza pentru tine.

Ai incredere in proces si profita de apelurile live (sau inregistrarile) pe care le poti asculta si care iti vor furniza continut nou, te vor ajuta sa te integrezi in Comunitatea MLCT si iti vor oferi oportunitatea de a vorbi cu un membru al echipei de profesori sau cu unul dintre colegii profesori parteneri.


Nu aveti nivelul de acces necesar pentru a va putea inscrie la acest curs.
Daca sunteti membru MLCT autentificati-va aici.
Daca nu sunteti membru MLCT, click aici.