Curs Gratuit - Toti comunicam, dar putini stabilim si relatii

Curs Gratuit - Toti comunicam, dar putini stabilim si relatii

Descriere

Prezentarea cursului

Bine ai venit! Suntem extrem de încântați că ești aici și că ai decis să accesezi CURSUL GRATUIT „Toți comunicăm, dar puțini stabilim și relații”, creat pe baza unei dintre cele mai vândute cărți ale lui John Maxwell.

„Un singur lucru stă între tine și succes.
Nu este experiența. Și nici talentul.”

Expertul de renume mondial, John C. Maxwell spune că dacă vrei să ai succes, trebuie să înveți să te conectezi și să relaționezi cu oamenii. Deși poate părea că unii oameni se nasc pur și simplu cu asta, realitatea este că oricine poate învăța să facă din orice comunicare o oportunitate pentru o conexiune puternică. În cartea „Toți comunicăm, dar puțini stabilim și relații”, John împărtășește cele cinci principii și obiceiuri pentru a dezvolta abilitatea esențială a relaționării, printre care:

  • Identificarea lucrurilor pe care le ai în comun cu ceilalți
  • Menținerea simplității în timpul comunicării
  • Atragerea interesului celorlalți
  • Inspirarea oamenilor
  • Autenticitatea de care dai dovadă în toată relațiile pe care le ai

Capacitatea de a stabili relații cu ceilalți este un factor determinant major în atingerea potențialului maxim. Nu este niciun secret! Stabilirea relațiilor este o abilitate pe care o poți deprinde și pe care o poți aplica în viața ta personală, profesională și familială – și poți începe să o faci chiar acum, parcurgând acest curs gratuit!Derulați în jos pentru a vedea Lecțiile.

Traininguri asemanatoare