Best Of Sorin Popa

Best Of Sorin Popa

Descriere

Unul dintre cele mai mari beneficii ale apelurilor noastre live este predarea de talie mondiala pe care o primim la fiecare apel. Pe langa asta, sesiunile de intrebari si raspunsuri ofera conversatii actuale si relevante cu provocari reale si solutii.

In fiecare saptamana, ai doua ocazii pentru a invata de la echipa noastra cu un continut nou, conversatii interactive cu TINE si colegii tai. Aceste apeluri adauga valoare cu adevarat si continut programului, iar echipa noastra de profesori a identificat anumite apeluri, care fie prin continutul lor sau prin conversatiile care au urmat, au iesit in evidenta peste celelalte.

Dorinta initiala a lui John pentru a face acest program sa fie peste altele a fost sa creeze un mediu colaborator care sa le permita membrilor echipei noastre sa faca parte dintr-un proces de invatare. In timp ce vei asculta cele mai bune dintre cele mai bune apeluri, gandeste-te nu doar la continut, dar si la intrebarile pe care trebuie sa le adresezi la urmatorul apel la care vei participa.

Fiecare dintre noi are ocazia sa devina mai bun, iar „a deveni mai bun” va depasi mereu „a face de unul singur”. Intrebarile tale si conversatiile care urmeaza vor adauga mereu valoare colegilor tau si vor mentine echipa de profesori la un nivel inalt pentru a deveni si ei mai buni.

Apelurile live sunt o parte extrem de importanta a succesului pe care membrii echipei noastre il ating. Provoaca-te sa vii cu o intrebare noua pentru fiecare inregistrare pe care o asculti si intra in urmatorul apel live ca sa o adresezi. Doar tu poti amplifica oportunitatile pe care le ai ca parte a Maxwell Leadership Certified Team!


Nu aveti nivelul de acces necesar pentru a va putea inscrie la acest curs.
Daca sunteti membru MLCT autentificati-va aici.
Daca nu sunteti membru MLCT, click aici.