Eveniment National 

 

 
CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ MAXWELL
Maxwell Leadership Certified Team, din România
Data va fi anunțată în 2024 - Cluj Napoca
Maxwell Leadership Certified Team
Informații
După o bună perioadă de timp în care ni s-a făcut dor să ne conectăm de la INIMĂ la INIMĂ, venim să împărtășim cu tine bucuria imensă pe care o simțim față de revederea mult așteptată.
STARTUL ÎNSCRIERILOR PENTRU EVENIMENTUL DE CERTIFICARE se va da în 2024. Avem o puternică credință că acest eveniment îți va schimba perspectiva asupra lumii, asupra oamenilor, asupra afacerilor, este omul care îți va conecta mintea cu inima așa cum nimeni nu o poate face. Aici vei descoperi LEADERSHIP-ul în cea mai pură formă, tu doar trebuie să fii alături de noi pentru a simți spiritul echipei noastre în fiecare celulă a corpului tău.
Evenimentul Național de Certificare va dura 2 zile și este o experiență memorabilă prin care Mark Cole (CEO-ul Maxwell Leadership), Chris Robinson (Vicepreședintele executiv al Maxwell Leadership Certified Team și Trainer-ul de pe culoarul de vânzări), împreună cu Sorin Popa (Președintele Maxwell Leadership în România), Valorie Burton (Trainer-ul de pe culoarul de coaching, va fi alături de noi virtual), Roddy Galbraith (Trainer-ul de pe culoarul de public speaking) și restul echipei din România te vor îndruma prin training-uri și workshop-uri care îți vor oferi o înțelegere mult mai profundă a certificării și a proiectului Maxwell Leadership Certified Team, dar și o iubire necondiționată pentru informații despre leadership, comunicare și o viziune completă a acestei comunități care se creează. Certificarea și prezența ta în cadrul evenimentului nu se bazează pe nivelul tău de implicare de până acum în program, ci își propune să clarifice și să reseteze nivelul tău de angajament și implicare de acum încolo. Ai ocazia să vezi și să simți adevărata dimensiune și valoare a fiecărui pas pe care îl creăm ca tu să ai parte de creșterea pe care ți-o dorești.
IMC 2023 10-11 sau 13-14 iulie 2023, Cluj Napoca
.
Maxwell Leadership