Mentorship Bonus DVD

Mentorship Bonus DVD

Descriere

Draga Prietene,

Sunt incantat pentru tine! Incantat pentru ca ai investit in tine insuti si te-ai dedicat Programului de Mentorship.Asta este intr-adevar o demonstratie a dedicarii.

Am fost binecuvantat sa am parte de indrumare extrem de importanta din partea mentorilor din viata mea. Acesti mentori m-au ajutat sa vad lucrurile intr-un alt mod, cu un nou nivel de pricepere si constienta.

Pe langa alaturarea Maxwell Leadership Certified Team, devenirea unui membru in cadrul Programului de Mentorship Maxwell Leadership Certified Team este o investitie enorma in dezvoltarea ta. Nu spun asta pentru ca este programul meu, ci pentru ca am lucrat cu aceasta echipa de profesori multi ani. Am fost alaturi de ei in cadrul sedintelor de dinaintea trainingurilor, precum si in evenimentele live. I-am mentorat personal, asa ca le cunosc aptitudinile, talentele si abilitatile, care sunt de prima clasa. Si, cel mai important, sufletul lor este deschis pentru a te servi pe tine.

Mentorship-ul implica responsabilitati. Mentorii trebuie sa fie mereu buni in ceea ce fac, sa se dezvolte constant, dar sa fie si dedicati dezvoltarii tale. Am incredere 100% in mentorii care te vor indruma, conduce si invata.

In acest program,ai si tu responsabilitati-cel mentorat. Responsabilitateata e sa participi, sa vii, sa vii pregatit si sa fii transparent si vulnerabil. Este singura modalitate prin care poti creste.

Din partea intregii echipe de profesori, bunvenit in Programul de Mentorship. Abia astept sa te privesc cum te dezvolti si cum inveti despre succes.

Al tau in leadership,
John C. Maxwell

 

Materialele, continutul, lectiile si informatiile din acest produs sunt proprietatea intelectuala exclusiva a creatorilor acestora. Nicio parte nu constituie material „certificabil”. Orice predare neautorizata sau reproducere a acestui continut in orice context, vor fi considerate o incalcare directa a drepturilor de proprietate intelectuala ale autorilor.


Nu aveti nivelul de acces necesar pentru a va putea inscrie la acest curs.
Daca sunteti membru MLCT autentificati-va aici.
Daca nu sunteti membru MLCT, click aici.