Cunoaste EchipaJohn C. Maxwell

- Cel mai cunoscut autor de carti de leadership din lume
- peste 84 de carti scrise
- vorbitor renumit pe plan international
- peste 6 milioane de oameni inzestrati cu abilitati de leadership
- activitate in peste 180 de tari 

Mark Cole

Mark Cole servește drept Directorul General al organizației Maxwell Leadership și are peste 25 de ani experiență în leadership și dezvoltarea echipelor, ceea ce îl califică pentru acest rol important în cadrul brandului Maxwell Leadership. E dedicat adăugării de valoare liderilor individuali și echipelor de conducere. Mark are o vastă experiență atât în sectorul pentru-profit, cât și cel non-profit și a ajutat diverse companii să treacă peste provocări economice, crize în dezvoltare și echipe dezbinate.

Mark a învățat despre dezvoltarea echipelor de la John C. Maxwell, persoana cu cea mai mare experiență din lume în acest domeniu. Este considerat „mâna dreaptă” a lui John și ne oferă accesul său exclusiv și în timp real la principiile referitoare la echipă ale lui John. Mark oferă principii de leadership demonstrate în timp din diverse categorii, începând de la leadership-ul personal și până la leadership-ul corporațiilor multinaționale. El dotează liderii cu resursele și cunoștințele necesare pentru a-i dezvolta pe cei din jurul lor, asigurându-se că echipele funcționează la cel mai înalt potențial.

Valorie Burton

Valorie Burton

Valorie Burton este CEO al Institutului de Coaching și Psihologie Pozitivă, a scris 13 cărți best-seller despre dezvoltare personală și conduce culoarul de coaching din cadrul Maxwell Leadership Certified Team. Mesajul ei capabil de a schimba vieți se bazează foarte mult pe cercetările din domeniul psihologiei pozitive aplicate - care studiază ceea ce se întâmplă cu noi atunci când totul merge bine.

Compania ei oferă coaching, formare în domeniul coachingului și formare pe subiectul rezistenței emoționale și a servit clienți în toate cele 50 de state din SUA, precum și în 24 de țări de pe șase continente. Din 1999, a scris 13 cărți traduse în mai multe limbi, inclusiv Successful Women Think Differently (Femeile de succes gândesc diferit), Brave Enough to Succeed (Destul de curajos pentru a reuși) and Let Go of the Guilt (Debarasează-te de vină). A apărut în mod regulat la emisiunea TODAY Show, CNN, Dr. Oz și în revista Essence și a vorbit în fața a sute de organizații din jurul lumii.

De peste 15 ani, cărțile lui Valorie, evenimentele publice și programele ei de coaching ajută oamenii: - Să facă schimbări majore în viață care sunt palpitante și înfricoșătoare în același timp. - Să fie mai fericiți și să se distreze mai mult, chiar dacă viața pare o rutină. - Să devină lideri puternici, să gestioneze politicile interne de la locul de muncă și să-și realizeze visurile profesionale. - Să gestioneze eșecurile și dezamăgirile într-un fel care face viața mai bună, nu mai amară. - Să vorbească cu încredere în loc să se mulțumească cu mai puțin. - Să doarmă noaptea împăcați cu deciziile luate. - Să cucerească emoțiile care cauzează amânarea, cheltuielile compulsive și auto-sabotajul.

Suntem încântați să ne asociem cu Valorie pentru a vă prezenta Cursul Metoda Maxwell de Coaching.

Roddy Galbraith

Roddy Galbraith este un speaker, mentor, trainer si coach international, pasiunea sa fiind să îi ajute pe oameni să își găseasca vocea, să își construiască mesajul și să îl livreze în mod profesional. De-a lungul anilor a lucrat cu oameni din peste 40 de țări. Expertiza sa în hipnoză și terapie cognitivă i-a influențat abordarea în a-și ajuta clienții să scape de frica de a vorbi în public și totodata în a le construi încrederea ce vine dintr-o pregătire eficientă.

El vorbește peste tot în lume și a împărțit scena cu Les Brown, Bob Proctor, Wayne Dyer, Paul Martinelli și John Maxwell. Locuiește în Londra alături de soția sa și cei 4 copii.

Chris Robinson

Chris Robinson este profesorul responsabil de culoarul Metoda Maxwell de Vânzări, și un vorbitor internațional și coach executiv. Călătoria în leadership a lui Chris a început în timp ce era reprezentant vânzări pentru una dintre cei mai mari furnizori de servicii auto din SUA. În cinci ani de zile, a avansat rapid patru poziții, până la Manager General de Vânzări. A continuat să-și dezvolte punctele forte în leadership în timp ce trecea peste slăbiciunile sale, ajutând astfel compania să crească de la 18 angajați, la peste 700.

Chris are abilitatea să evalueze o situație, să recunoască o problemă și să alcătuiască un plan de acțiune solid și funcțional, care împuternicește afacerile sau indivizii pentru a crea schimbări în viață și succese. Impactul său și abilitatea de a crește oamenii și companiile au dus la înființarea propriei sale companii de coaching, R3 Coaching, prin care își dedică viața echipării, inspirării și conducerii altora către realizarea obiectivelor personale și profesionale.

Marius Darie

Marius te ajută, te susține și te provoacă să pui în aplicare lucrurile pe care le înveți de pe platforma online și de la toți ceilalți mentori din Echipă, prin dezvoltarea unei afaceri de training, coaching sau de vorbit în public prin care tu să adaugi valoare oamenilor din jurul tău, inclusiv oamenilor pe care tu îi conduci.

Marius discută cu tine strategii de folosire a instrumentelor de lucru puse la dispoziție de programul nostru: Leadership Game, Lunch-and-Learn, mastermind, coaching și vorbit în public, pentru a-ți duce afacerea ta la nivelul următor.

În apelurile din culoarul Metoda Maxwell de Dezvoltare a afacerii, se pune accent în principal pe acțiune, și asta înseamnă că vei fi ghidat prin întrebări și perspective noi care să te ajute să acționezi în mod constant în fiecare zi. Pentru că singura modalitate prin care tu crești cu adevărat este acțiunea zilnică și asta te face să adaugi cu adevărat valoare, atât ție cât și oamenilor cu care tu lucrezi.

Bianca Costea

Bianca este mentorul tău de pe culoarul Metoda Maxwell de Coaching. Vei putea intra în apeluri cu Bianca, iar ea te va ajuta să îți clarifici orice nelămuriri ai avea legate de metoda Maxwell de Coaching sau vei putea discuta despre provocările pe care le ai în activitatea ta de coach și cum le poți depăși.

Sorin Popa

Pasionat de domeniile dezvoltării personale, al comunicării și al educației, Sorin Popa și-a petrecut mai bine de 15 ani studiind conceptele care au ajutat milioane de oameni din întreaga lume să își modeleze viețile așa cum și-au dorit.

Mentorat de lideri internaționali ai acestor domenii precum John C. Maxwell și Paul Martinelli, el vine în ajutorul tuturor celor care au loc de mai bine și care doresc un plus de valoare în viața personală sau profesională.

Provenind din industria IT, gândirea sa analitică i-a oferit avantaje majore în dezvoltarea programului Maxwell Leadership Certified Team în Romania (în trecut, John Maxwell Team), el având darul de a face complicatul să fie simplu și de a alinia toate resursele necesare dezvoltării celei mai mari echipe Maxwell Leadership Certified Team din afara SUA.

Mirela Popa (Draghici)

Licențiată în finanțe-bănci, Mirela și-a dat seama la o vârstă destul de fragedă că direcția pe care voia să o urmeze era una total diferită de cea pe care se afla. Având suportul celor din jur ea și-a găsit puterea interioară pentru a face o schimbare, ajungând în scurt timp una dintre cele mai apreciate membre din echipa de vânzari Maxwell Leadership Certified Team (în trecut, John Maxwell Team) pe care astăzi o și conduce.

Mirela este în prezent un adevărat lider al Maxwell Leadership Certified Team din Romania, este omul la care toți membrii apeleaza cu încredere, care reușește să îi unească pe cei care se alătura programului într-un mod atât de firesc, reușind să își ajute toți colegii ori de câte ori este nevoie.
In ultimii 3 ani a reușit să implementeze strategii de marketing și vânzări care au adus programul de certificare Maxwell Leadership din România într-o nouă etapă, fiind în acest moment și unul dintre cele mai mari programe de leadership naționale.

Andrei Gabor

Andrei este mentorul de pe culoarul de vânzări. A fost pasionat încă de mic de antreprenoriat, și-a deschis prima afacere proprie la vârsta de 17 ani. Când majoritatea celor ce erau de vârsta lui jucau fotbal, el își vedea de drumul său. Asculta împreună cu tatăl lui materiale de dezvoltare personală, citea cărți despre succes și despre leadership și a văzut că acei Speakeri și Coachi aveau ceva diferit. Așa s-a născut în el visul de a deveni Teacher, Speaker și Coach. La vârsta de 19 ani i s-a prezentat aceasă oportunitate prin Maxwell Leadership Certified Team (pe atunci, John Maxwell Team). A făcut atunci tot posibilul ca din resurse proprii să meargă pe acest drum și să se dezvolte într-un ritm și mai alert decât până atunci.

Paula Ionescu

Paula este mentor pe culoarul de comunicare. În 2013 când a făcut primii pași în Maxwell Leadership Certified Team (pe atunci, John Maxwell Team), a intrat cu gândul de a deveni cea mai bună versiune a ei, de a lucra la abilitățile sale de comunicare și public speaking, abilități de care avea mare nevoie în profesia pe care și-a ales-o la acel moment, cea de avocat. Știe foarte bine se înseamnă expresia „viața de dinainte de Maxwell Leadership Certified Team și viața după”. Unul dintre citatele ei preferate spune așa: „Munca bate talentul atunci când talentul nu muncește.” Nivelul de implicare și consecvența acțiunilor sunt cele care fac diferența în viața noastră, iar ea este aici, alături de fiecare membru, pentru a-l provoca și susține în procesul de creștere.