Training Coaching

Training Coaching

Descriere

Valorie Burton este CEO al Institutului de Coaching și Psihologie Pozitivă, a scris 13 cărți best-seller despre dezvoltare personală și conduce culoarul de coaching din cadrul Maxwell Leadership Certified Team. Mesajul ei capabil de a schimba vieți se bazează foarte mult pe cercetările din domeniul psihologiei pozitive aplicate - care studiază ceea ce se întâmplă cu noi atunci când totul merge bine.

Compania ei oferă coaching, formare în domeniul coachingului și formare pe subiectul rezistenței emoționale și a servit clienți în toate cele 50 de state din SUA, precum și în 24 de țări de pe șase continente. Din 1999, a scris 13 cărți traduse în mai multe limbi, inclusiv Successful Women Think Differently (Femeile de succes gândesc diferit), Brave Enough to Succeed (Destul de curajos pentru a reuși) and Let Go of the Guilt (Debarasează-te de vină). A apărut în mod regulat la emisiunea TODAY Show, CNN, Dr. Oz și în revista Essence și a vorbit în fața a sute de organizații din jurul lumii.

De peste 15 ani, cărțile lui Valorie, evenimentele publice și programele ei de coaching ajută oamenii:

  • Să facă schimbări majore în viață care sunt palpitante și înfricoșătoare în același timp.
  • Să fie mai fericiți și să se distreze mai mult, chiar dacă viața pare o rutină.
  • Să devină lideri puternici, să gestioneze politicile interne de la locul de muncă și să-și realizeze visurile profesionale.
  • Să gestioneze eșecurile și dezamăgirile într-un fel care face viața mai bună, nu mai amară.
  • Să vorbească cu încredere în loc să se mulțumească cu mai puțin.
  • Să doarmă noaptea împăcați cu deciziile luate.
  • Să cucerească emoțiile care cauzează amânarea, cheltuielile compulsive și auto-sabotajul.

Suntem încântați să ne asociem cu Valorie pentru a vă prezenta Cursul Metoda Maxwell de Coaching.

Cursul Metoda Maxwell de Coaching

Această programă online îi învață pe membrii MLCT elementele fundamentale ale coachingului printr-un set de module de curs captivante, practice și bazate pe cercetări științifice, create de coach-ul certificat, Valorie Burton, care a format coachi din toată lumea.
Acest training are două scopuri principale:

  • Îi dotează pe cei care nu au făcut niciodată coaching cu un set de cunoștințe necesare pentru a oferi oamenilor coaching eficient către o schimbare și obiective semnificative și
  • Îi dotează pe coachii experimentați cu un set de cunoștințe relevante, bazate pe cercetări științifice, structuri practice și instrumente pentru a oferi un coaching de calitate

Nu aveti nivelul de acces necesar pentru a va putea inscrie la acest curs.
Daca sunteti membru MLCT autentificati-va aici.
Daca nu sunteti membru MLCT, click aici.