iChoose

iChoose

Descriere

iLead: Noul program despre valori in leadership pentru tineri dezvoltat de John Maxwell.

Mai jos vei gasi continutul celor patru module iChoose, o copie a Ghidului Facilitatorului si o diploma de participare pentru cei care au parcurs integral programul de valori iChoose.

iLead a fost creat pentru a oferi cursantilor un mediu in care sa faca cunostinta, sa practice si sa impartaseasca valori de leadership. John Maxwell s-a asociat cu institutii educationale din jurul lumii pentru a produce acest program si pentru a inversa imaginea negativa a leadershipului. Acest program ofera o portretizare pozitiva a leadershipului pe baza valorilor care pot fi aplicate in viata cursantilor - valori pe care adolescentii le pot admira, implementa si alege sa le urmeze pentru un stil de leadership pozitiv si sustinut.

Obiectivul e ca tinerii sa faciliteze acest continut in randul prietenilor si colegilor. Impreuna, ei pot invata sa aprecieze valorile de leadership in timp ce invata sa se pretuiasca pe sine si pe ceilalti.

TE RUGAM SA RETII: Acest program a fost finantat de John Maxwell Leadership Foundation (Maxwell Leadership Foundation). Ca membru al Maxwell Leadership Certified Team, esti de acord sa furnizezi acest material in mod gratuit si sa-l pui la dispozitia cat mai multor tineri posibil IN MOD GRATUIT.


Nu aveti nivelul de acces necesar pentru a va putea inscrie la acest curs.
Daca sunteti membru MLCT autentificati-va aici.
Daca nu sunteti membru MLCT, click aici.

Traininguri asemanatoare