Avanpremiera Mentorship - Training de Comunicare - Maxwell Magic Masterclass

Avanpremiera Mentorship - Training de Comunicare - Maxwell Magic Masterclass

Descriere

Trimite un e-mail la asistent@johnmaxwellteam.ro cu subiectul „Mentorship” si te vom suna sa iti raspundem la orice intrebari apar.

„Recuperarea investitiei” e o sintagma pe care o vei auzi adesea in John Maxwell Team. Din moment ce te afli pe pagina asta, iata ce stim despre tine: te gandesti sa investesti in tine si sa faci urmatorul pas in cadrul John Maxwell Team inscriindu-te in Programul de Mentorship.

Pentru a-ti adauga valoare si a-ti oferi ocazia sa experimentezi ce are de oferit Programul si Comunitatea de Mentorship, am ales trei apeluri recente pe care sa le asculti in timp ce iei in calcul acest urmator pas in drumul tau catre succes.

O data pe an, inainte de Evenimentul de Certificare, permitem membrilor sa se inscrie in Programul de Mentorship si te incurajam sa asculti aceste apeluri. Ia in considerare oportunitatile care-ti vor deveni disponibile si dorinta ta de a deveni mai mult, a realiza mai multe si nu doar a stabili, dar si a realiza obiectivele legate de dezvoltarea ta personala si profesionala.

Pentru toti participantii din cadrul Programului de Mentorship... „Mentorship-ul are privilegiile sale!”

Maxwell Magic Masterclass este un program dedicat modelarii maiestriei de o viata a unuia dintre cei mai buni vorbitori din lume: John C. Maxwell. Pe durata programului, vom parcurge 12 module esentiale care vor analiza în detaliu de ce John are atat de mult succes in calitate de vorbitor pentru atat de mult timp.

Apasa pe butonul „Inscriere” pentru a incepe sa asculti apelurile de mai jos.


Nu aveti nivelul de acces necesar pentru a va putea inscrie la acest curs.
Daca sunteti membru JMT autentificati-va aici.
Daca nu sunteti membru JMT, click aici.