Cunoaste Echipa

John C. Maxwell

- Cel mai cunoscut autor de carti de leadership din lume
- peste 74 de carti scrise
- vorbitor renumit pe plan international
- peste 6 milioane de oameni inzestrati cu abilitati de leadership
- activitate in peste 180 de tari 

Paul Martinelli

După ce a fost dat afară din liceu, provenind dintr-o familie mediocră, Paul a fost nevoit să descopere în interiorul său puterea de a se ridica de la un simplu om de serviciu la un antreprenor milionar. El a împărțit scena cu maeștrii dezvoltării personale ca Bob Proctor, Wayne Dyer, Brian Tracy, Les Brown, Zig Ziglar și John Maxwell. Și-a lansat propria companie de training și coaching. Prin discursurile sale sincere, el încurajeaza oamenii să își atinga potențialul și să își acceseze puterea interioară.

Paul este deasemenea Președintele John Maxwell Team, un grup de oameni de elită, mentorați de însuși John Maxwell, cel mai cunoscut autor de cărți de leadership din lume.
Crearea acestui program i-a adus lui Paul premiul ‘Lideri care conduc Lideri’ oferit de organizația Marcus Buckingham, care recunoaște periodic oamenii care inspiră excelența.

Scott Fay

Scott Fay este un student, practicant și profesor al practicilor de leadership și afaceri.

Lecțiile sale sunt extrase din experiența achiziționării a peste 12 companii de peisagistică și ridicarea lor la rang de leaderi ai respectivelor industrii, a construirii unui adevarat portofoliu de imobiliare și a asocierii cu John Maxwell. În calitate de VicePreședinte John Maxwell Team, Scott Fay este dedicat creșterii sale și a oamenilor din jurul său.
Scott este extrem de pasionat de crearea mediilor propice leadershipului.

Christian Simpson

Christian este un coach, mentor și leader transformațional de top. Mai bine de zece ani, metodele sale dovedite de coaching și succes personal au ajutat mii de antreprenori și leaderi din diverse domenii să crească și să își îndeplinească obiectivele.

El este un expert recunoscut internațional în coaching profesional. Este privit ca unul dintre cei mai talentați practicieni din această industrie. Abilitățile sale de a transforma probleme complicate în pași simpli și ușor de aplicat, l-au făcut unul dintre cei mai căutați coachi, speakeri și traineri din industria dezvoltării personale.

Roddy Galbraith

Roddy Galbraith este un speaker, mentor, trainer si coach international, pasiunea sa fiind să îi ajute pe oameni să își găseasca vocea, să își construiască mesajul și să îl livreze în mod profesional. De-a lungul anilor a lucrat cu oameni din peste 40 de țări. Expertiza sa în hipnoză și terapie cognitivă i-a influențat abordarea în a-și ajuta clienții să scape de frica de a vorbi în public și totodata în a le construi încrederea ce vine dintr-o pregătire eficientă.

El vorbește peste tot în lume și a împărțit scena cu Les Brown, Bob Proctor, Wayne Dyer, Paul Martinelli și John Maxwell. Locuiește în Londra alături de soția sa și cei 4 copii.

Ed DeCosta

Ed DeCosta este co-autor la ‘Stăpânește arta succesului’ împreună cu Jack Canfield și alții.

În calitate de coach executiv, Ed a influențat viețile a mii de directori executivi de peste tot din lume, pornind de la tineri intreprinzători și până la manageri cu experiență.
Programele sale online ajută oamenii să stăpânească puterea intenționalității pentru a putea prelua controlul asupra obiectivelor și agendelor personale, cu scopul final de a deveni cea mai buna versiune care pot fi.
El este licențiat în inginerie mecanică și management internațional. Deasemenea predă în cadrul universității West Virginia un curs de vânzări profesionale și antreprenoriat.
Are o viață fericită alături de soția sa, cei 4 copii și câteva animale.

Melissa Malueg West

Melissa este fondatoarea companiei Xtreme Results, organizație de training și coaching recunoscută internațional. Ea deține diplome în IT și Coaching Profesional. Deasemenea, este acreditată de Insitutul Profesional de Coaching însă experiența sa de viață este cea care inspiră oamenii să obțină rezultate extraordinare.

Cu ani în urmă Melissa a părăsit mediul corporatist pentru a-și urma visul iar acum, prin intermediul coachingului și al seminariilor, ea inspiră mii de oameni de peste tot din lume să facă la fel.

Sorin Popa

Pasionat de domeniile dezvoltării personale, al comunicării și al educației, Sorin Popa și-a petrecut mai bine de 10 ani studiind conceptele ce au ajutat milioane de oameni din întreaga lume să își modeleze viețile așa cum și-au dorit.

Mentorat de lideri internaționali ai acestor domenii precum John C. Maxwell și
Paul Martinelli, el vine în ajutorul tuturor celor care au loc de mai bine și care doresc un plus de valoare în viața personală sau profesională.
Provenind din industria IT, gândirea sa analitică i-a oferit avantaje majore în dezvoltarea programului JMT in Romania, el având darul de a face complicatul să fie simplu și de a alinia toate resursele necesare dezvoltării celei mai mari echipe JMT din afara SUA.

Mirela Draghici

Licențiată în finanțe-bănci, Mirela și-a dat seama la o vârstă destul de fragedă că direcția pe care voia să o urmeze era una total diferită de cea pe care se afla. Având suportul celor din jur ea și-a găsit puterea interioară pentru a face o schimbare, ajungând în scurt timp una dintre cele mai apreciate membre din echipa de vânzari JMT pe care astăzi o și conduce.

Mirela este în prezent un adevărat lider al echipei JMT Romania, este omul la care toți membrii apeleaza cu încredere, care reușește să îi unească pe cei care se alătura programului într-un mod atât de firesc, reușind să își ajute toți colegii ori de câte ori este nevoie.
In ultimii 3 ani a reușit să implementeze strategii de marketing și vânzări care au adus programul JMT Romania într-o nouă etapă, fiind în acest moment și unul dintre cele mai mari programe de leadership naționale.