Payment 


Calatoria de 30 de zile

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).
180.00 lei
(Total cu TVA inclus.)


Incepe o calatorie de 30 de zile care va face o diferenta in viata ta!

Dureaza 30 de zile-30 de sesiuni, adica 5 ore pline de semnificatie!

sustinut de

John C. Maxwell

Presedintele Fondator John Maxwell Team

TOTUL ESTE SUBTITRAT IN LIMBA ROMANA IAR ACCESUL ESTE PE VIATA!

Conform legislatiei in vigoare societatea noastra are obligatia de a emite factura fiscala pentru produsele si/sau serviciile pe care dumneavoastra le achizitionati. Pentru indeplinirea acestei obligatii legale va solicitam numele, prenumele, si adresa dumneavoastra. Vom folosi aceste informații doar pentru a completa factura conform dispozițiilor legale în vigoare. Nu sunteți obligat să ne furnizați astfel de informații, dar în absența lor nu vom putea emite o factură în mod legal. Datele furnizate vor fi pastrate strict pe durata solicitata de lege.John Maxwell Group La metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!