Eveniment National 
Maxwell Leadership Certified Team
Evenimentul Național de Certificare LIVE
Maxwell Leadership Certified Team, din România
11 - 12 sau 13 - 14 iulie 2022, Cluj Napoca
John vine la Certificare
Maxwell Leadership Certified Team
Informații
După o bună perioadă de timp în care ni s-a făcut dor să ne conectăm de la INIMĂ la INIMĂ, venim să împărtășim cu tine bucuria imensă pe care o simțim față de revederea mult așteptată.
Ceea ce ne entuziasmează cel mai mult să îți transmitem este că pentru prima dată în istoria echipei noastre, John Maxwell va fi în persoană alături de noi în sală pentru Certificarea ta. Avem o puternică credință că John Maxwell îți va schimba perspectiva asupra lumii, asupra oamenilor, asupra afacerilor, este omul care îți va conecta mintea cu inima așa cum nimeni nu o poate face. Cu John Maxwell în sală, vorbim despre LEADERSHIP în cea mai pură formă și vorbim de unicul moment istoric în care el îți va preda ștafeta. Asigură-te că îi simți inima și iubirea și faci o poză direct cu el în sală. Trebuie să fii alături de noi pentru a simți spiritul echipei noastre în fiecare celulă a corpului tău.
Evenimentul Național de Certificare va dura 2 zile și este o experiență memorabilă prin care John Maxwell, care va fi personal alături de noi la eveniment, Mark Cole (CEO-ul Maxwell Leadership), Chris Robinson (Vicepreședintele executiv al Maxwell Leadership Certified Team și Trainer-ul de pe culoarul de vânzări),împreună cu Sorin Popa (Președintele Maxwell Leadership în România), Valorie Burton (Trainer-ul de pe culoarul de coaching, va fi alături de noi virtual), Roddy Galbraith (Trainer-ul de pe culoarul de public speaking) și restul echipei din România te vor îndruma prin training-uri și workshop-uri care îți vor oferi o înțelegere mult mai profundă a certificării și a proiectului Maxwell Leadership Certified Team, dar și o iubire necondiționată pentru informații despre leadership, comunicare și o viziune completă a acestei comunități care se creează. Certificarea și prezența ta în cadrul evenimentului nu se bazează pe nivelul tău de implicare de până acum în program, ci își propune să clarifice și să reseteze nivelul tău de angajament și implicare de acum încolo. Ai ocazia să vezi și să simți adevărata dimensiune și valoare a fiecărui pas pe care îl creăm ca tu să ai parte de creșterea pe care ți-o dorești.
IMC 2022 - 11-12, 13-14 iulie
Pentru a profita din plin de această experiență, citește următoarele recomandări:

Evenimentul de Certificare: 11-12 SAU 13-14 iulie, la Cluj-Napoca:
Înregistrarea în cadrul evenimentului se deschide în ACEST MOMENT și te rugăm să TE ÎNREGISTREZI imediat ce vizualizezi acest e-mail dacă vrei să ai locul 100% asigurat. Evenimentul are loc o singură dată pe an în România și de obicei, data este stabilită de management-ul din SUA în funcție de evenimentele deja existente pe plan internațional (în martie și august). ACUM îți poți BLOCA AGENDA personală și te așteptăm în data de 11-12 SAU 13-14 iulie 2022 în CLUJ NAPOCA – la Grand Hotel Italia 5*. Ne propunem să reunim peste 800 de membri ai programului din România și de asta este important să te înregistrezi cât mai repede posibil! Locurile în sală se vor ocupa cu prioritate de membrii NOI (care nu au mai trecut până acum prin acesta experiență); membrii Certificați care și-au asigurat locul pentru Certificarea din acest an plătind avansul încă de anul trecut (Certificarea din 2021); și membrii Certificați care doresc să ne fie din nou alături. În prezent suntem peste 2200 de colegi, iar în momentul în care 
capacitatea locației va fi depășită vom opri înregistrările. Ia în calcul că deschidem ușile și membrilor Maxwell Leadership din Europa, dar și că JOHN MAXWELL VA FI ALĂTURI DE NOI, ceea ne face să ne dorim ca până la data de 15 MAI 2022 să știm ferm ca tu ai locul asigurat și nu va fi necesar să te informăm că locurile s-au epuizat. Acestea sunt motivele pentru care în 2022 vom organiza 2 evenimente și nu unul singur.
 
Asigură-te că alegi grupa: Grupa 1 (11-12 iulie) sau Grupa 2 (13-14 iulie) în care dorești să fii alături de noi și de John Maxwell.
Pentru înregistrare te rugăm să folosești linkul:
PLATA PENTRU EVENIMENT:
Acest eveniment pentru membrii din România ESTE OBLIGATORIU O SINGURĂ DATĂ din momentul aderării la program. Dacă ești membru nou și nu ai mai trecut prin eveniment până acum, atunci trebuie să îți asiguri locul cu prioritate, iar noi vom onora înregistrarea ta cu prioritate în cadrul acestui eveniment.

PARTICIPAREA LA EVENIMENT ÎN CLUJ NAPOCA:
Am conceput pentru tine un PLAN DE SERVIRE A MESELOR (mâncarea pe toată durata evenimentului) + MATERIALELE PENTRU EVENIMENT în valoare de 100 euro + TVA. În cele 2 zile de Certificare, indiferent de grupa aleasă, echipa administrativă a Maxwell Leadership Certified Team a conceput un „PLAN DE SERVIRE A MESELOR”, care constă în servirea prânzului și a cinei împreună cu toți membrii acestei echipe, preluând conceptul din SUA. În prima zi de eveniment ți se va asigura prânzul și cina, iar în a doua zi de eveniment, doar prânzul. Micul dejun va fi inclus în costul cazării, dacă decizi să te cazezi în incinta Grand Hotel Italia 5* unde se va desfășura întregul eveniment. Vrem să economisești timp și bani și să beneficiezi de timp de calitate în preajma membrilor Maxwell Leadership Certified Team cu care urmează să stabilești relații de calitate.

Dacă ești membru nou și vii pentru prima dată la acest Eveniment de Certificare, ai TAXA evenimentului INCLUSĂ în taxa de aderare achitată la intrarea în program (în valoare de 300 euro + TVA ) și va trebui doar să achiți suma mai sus menționată pentru mâncarea și materialele evenimentului. Va trebui să îți achiți singur transportul și cazarea.

RECERTIFICARE
Dacă ești deja ABSOLVENT și ai trecut printr-un Eveniment de Certificare în România sau SUA, prezența ta este OPȚIONALĂ la acest eveniment, însă acum ai oportunitatea de a face cunoștință cu John Maxwell.
 
Este foarte important pentru tine să iei în calcul următoarele aspecte pentru care NU AR TREBUI SĂ RATEZI această nouă sesiune a evenimentului:

John Maxwell: Dacă până acum ne-ai întrebat când va fi alături de noi, ACUM ai oportunitatea PENTRU PRIMA DATĂ să îl cunoști personal în România la un eveniment de certificare. Credem cu tărie că nu mai are nevoie de nicio descriere și suntem siguri că îți va atinge inima și sufletul cum nu a mai făcut-o nimeni până acum. Se va afla pentru prima dată la un Eveniment de Certificare Maxwell Leadership Certified Team în afara Statelor Unite și te va îndruma LIVE să te descoperi ca lider.
 
Mark Cole: Ai ocazia să îl cunoști personal în România pe omul care a lucrat cu John mai aproape decât oricine altcineva din lume și oferă acces exclusiv la principiile lui John în timp real în echipă. Mark Cole ocupă funcția de CEO al Maxwell Leadership și are peste 25 de ani de experiență în leadership și în dezvoltarea echipei, ceea ce îl califică în mod unic pentru a avea un rol extrem de important și fundamental în cadrul mărcii Maxwell Leadership.

SESIUNILE BREAKOUT - Ce înseamnă asta? În timp ce colegii tăi NOI vor trece prin sesiunile la care tu ai mai luat parte deja, vom crea SESIUNI SPECIALE pentru tine într-o sală paralelă, în care te vom ajuta să evoluezi la următorul nivel, prin implicarea ta în ateliere de lucru și training-uri gândite de cei din SUA pentru a-ți oferi noi instrumente de lucru. Vom analiza cât de mult ai crescut, cum te-ai dezvoltat în ultimul an și ce înseamnă o nouă etapă pentru tine. De fiecare dată, echipa Maxwell Leadership va fi dedicată complet față de succesul tău și din acest considerent vom crea mediul necesar ca tu să îți atingi obiectivele și să evoluezi în activitatea ta profesională sau în această industrie. Profesorii Maxwell Leadership Certified Team au creat sesiuni de studiu aprofundat pe care le vor susține pentru prima dată în cadrul unui eveniment de certificare Maxwell Leadership Certified Team.
 
NOUTATEEEE pentru membrii noi!!! Chiar dacă ești membru nou și nu ai mai trecut printr-un eveniment de certificare, dacă iei parte la ambele certificări din 2022 ai ocazia să treci și TU prin sesiunile de breakout de la al 2-lea eveniment (cel din 13-14 iulie 2022).

Taxa de Eveniment de „RE-Certificare”
Pentru fiecare membru care REVINE la eveniment și este și în programul de Mentorship, taxa este de 300 EURO + TVA, la care se adaugă costul PLANULUI DE MESE și pentru MATERIALELE PENTRU EVENIMENT, iar dacă nu faci parte din programul de Mentorship , taxa de eveniment este de 500 euro + TVA la care se adaugă costul PLANULUI DE MESE și al MATERIALELOR PENTRU EVENIMENT.

În cazul în care ai achitat anul trecut AVANSUL de 50 EURO + TVA  pentru asigurarea locului în cadrul acestui eveniment, taxa ta de eveniment este preferențială, în funcție de situațiile descrise mai jos:

- dacă ești în programul de Mentorship costul total pentru Recertificare va fi de 150 euro + TVA. Din această taxă se va scădea avansul de 50 euro + TVA pe care l-ai plătit, deci vei mai achita doar diferența de 100 euro + TVA la care se adaugă costul PLANULUI DE MESE și al MATERIALELOR PENTRU EVENIMENT.
 
- dacă nu ești în programul de Mentorship, dar ești deja Membru Certificat și vei fi alături de noi, costul pentru Recertificare va fi de 400 euro + TVA. Din această taxă se va scădea avansul de 50 euro + TVA pe care l-ai achitat, deci vei mai avea de achitat doar 350 euro + TVA la care se adaugă costul PLANULUI DE MESE și al MATERIALELOR PENTRU EVENIMENT.

- dacă ești MEMBRU NOU și nu ai participat deloc la un Eveniment de Certificare în primul an, îl ai inclus și nu presupune nicio taxă de participare, se aplică doar costul planului de mese și al materialelor de eveniment.

În cazul în care dorești să fii alături de noi la ambele evenimente, pentru al 2-lea eveniment vei achita taxa de 300 EURO+TVA, la care se adaugă costul PLANULUI DE MESE+ MATERIALE EVENIMENT, 100 euro + TVA .
LEADERSHIP ȘI DEZVOLTARE PENTRU ADOLESCENȚI:
Pentru a 3-a oară în lume, anul acesta vom organiza în timpul evenimentului de Certificare de la Cluj-Napoca, sesiuni paralele de leadership și dezvoltare personală pentru adolescenți și pre-adolescenți. 6 dintre colegii noștri din România, care s-au remarcat în timpul Inițiativei Globale pentru Tineret, au acceptat să susțină fiecare câte o sesiune de 2 ore, într-o sală paralelă (50 de locuri), pentru copiii, nepoții sau prietenii membrilor Maxwell Leadership Certified Team. Astfel, dacă ai un junior cu vârsta între 7-16 ani și dorești să îl expui la acest mediu, o poți face începând din acest moment la costul de 250 euro+TVA (la care se va adăuga și taxa pentru planul de mese și materialele evenimentului, copiii luând mesele împreună cu noi). Juniorii vor fi împărțiți în grupe și vom crea ateliere de lucru destinate special categoriei lor de vârstă.

Dacă dorești să vii la ambele evenimente însoțit de copilul tău, ține cont că taxele de eveniment și de plan de mese + materiale, trebuie achitate de 2 ori pentru ei, pentru fiecare grupă în parte.