Avanpremiera Mentorship - Training de Vanzari - Provocarea de 20 de zile

Avanpremiera Mentorship - Training de Vanzari - Provocarea de 20 de zile

Descriere

Trimite un e-mail la asistent@johnmaxwellteam.ro cu subiectul „Mentorship” si te vom suna sa iti raspundem la orice intrebari apar.

„Recuperarea investitiei” e o sintagma pe care o vei auzi adesea in John Maxwell Team. Din moment ce te afli pe pagina asta, iata ce stim despre tine: te gandesti sa investesti in tine si sa faci urmatorul pas in cadrul John Maxwell Team inscriindu-te in Programul de Mentorship.

Pentru a-ti adauga valoare si a-ti oferi ocazia sa experimentezi ce are de oferit Programul si Comunitatea de Mentorship, am ales trei apeluri recente pe care sa le asculti in timp ce iei in calcul acest urmator pas in drumul tau catre succes.

O data pe an, inainte de Evenimentul de Certificare, permitem membrilor sa se inscrie in Programul de Mentorship si te incurajam sa asculti aceste apeluri. Ia in considerare oportunitatile care-ti vor deveni disponibile si dorinta ta de a deveni mai mult, a realiza mai multe si nu doar a stabili, dar si a realiza obiectivele legate de dezvoltarea ta personala si profesionala.

Provocarea de 20 de zile ofera zilnic un video care te impinge la actiune, prin care ti se vor da 2-5 activitati care te vor ajuta sa-ti dezvolti afacerea. Acest program dureaza 4 saptamani. Este un program „la cerere”, insemnand ca il poti accesa oricand si parcurge in ritmul tau. Obiectivul e sa te uiti la un video pe zi timp de 5 zile. Ideal ar fi sa incepi prima zi intr-o zi de luni si sa termini fiecare saptamana vinerea. Sarcinile pe care le vei avea de facut in fiecare zi vor fi mici la inceput si vor creste succesiv intr-o perioada de 20 de zile.

Esti gata? Odata ce începi, tine legatura cu mentorul tau, Chris Robinson si tine-l la curent pe pagina de Facebook dedicata Mentorshipului, precum si in apelurile de Mentorship.

Apasa pe butonul „Inscriere” pentru a incepe sa asculti apelurile de mai jos.


Nu aveti nivelul de acces necesar pentru a va putea inscrie la acest curs.
Daca sunteti membru JMT autentificati-va aici.
Daca nu sunteti membru JMT, click aici.