YouthMAX PLUS

YouthMAX PLUS

Descriere

YouthMAX Plus cu Nick Vujicic este un extraordinar program de leadership pentru tineri creat pentru John Maxwell Team, cu ambasadorul John Maxwell Team YouthMAX Plus, Nick Vujicic.

YouthMAX Plus ii inspira si ii echipeaza pe tineri sa se valoreze pe ei insisi si pe ceilalti prin dezvoltarea si mentinerea unei imagini de sine pozitive, dand dovada de compasiune fata de ceilalti, sa se conserve in mijlocul adversitatilor si sa-si creeze o rutina zilnica de atitudini si comportamente de succes. Prin sesiuni captivante si interactive facilitate de catre un Membru Certificat John Maxwell Team, tinerii si copiii de diferite varste vor invata cum leadership-ul propriei persoane le permite sa fie o influenta pozitiva in cadrul familiilor, profesorilor si colegilor.

John C. Maxwell, fondatorul John Maxwell Team si programului YouthMAX spune: „Tinerii nu sunt generatia de maine, ei sunt generatia de azi!”

Daca doresti sa achizitionezi acest program sau vrei mai multe informatii, trimite-ne un e-mail la asistent@johnmaxwellteam.ro si te contactam.


Nu aveti nivelul de acces necesar pentru a va putea inscrie la acest curs.
Daca sunteti membru JMT autentificati-va aici.
Daca nu sunteti membru JMT, click aici.