Cunoaste Echipa

John C. Maxwell

- Cel mai cunoscut autor de carti de leadership din lume
- peste 74 de carti scrise
- vorbitor renumit pe plan international
- peste 6 milioane de oameni inzestrati cu abilitati de leadership
- activitate in peste 180 de tari 

Paul Martinelli

După ce a fost dat afară din liceu, provenind dintr-o familie mediocră, Paul a fost nevoit să descopere în interiorul său puterea de a se ridica de la un simplu om de serviciu la un antreprenor milionar. El a împărțit scena cu maeștrii dezvoltării personale ca Bob Proctor, Wayne Dyer, Brian Tracy, Les Brown, Zig Ziglar și John Maxwell. Și-a lansat propria companie de training și coaching. Prin discursurile sale sincere, el încurajeaza oamenii să își atinga potențialul și să își acceseze puterea interioară.

Paul este deasemenea Președintele John Maxwell Team, un grup de oameni de elită, mentorați de însuși John Maxwell, cel mai cunoscut autor de cărți de leadership din lume.
Crearea acestui program i-a adus lui Paul premiul ‘Lideri care conduc Lideri’ oferit de organizația Marcus Buckingham, care recunoaște periodic oamenii care inspiră excelența.

Christian Simpson

Christian este un coach, mentor și leader transformațional de top. Mai bine de zece ani, metodele sale dovedite de coaching și succes personal au ajutat mii de antreprenori și leaderi din diverse domenii să crească și să își îndeplinească obiectivele.

El este un expert recunoscut internațional în coaching profesional. Este privit ca unul dintre cei mai talentați practicieni din această industrie. Abilitățile sale de a transforma probleme complicate în pași simpli și ușor de aplicat, l-au făcut unul dintre cei mai căutați coachi, speakeri și traineri din industria dezvoltării personale.

Roddy Galbraith

Roddy Galbraith este un speaker, mentor, trainer si coach international, pasiunea sa fiind să îi ajute pe oameni să își găseasca vocea, să își construiască mesajul și să îl livreze în mod profesional. De-a lungul anilor a lucrat cu oameni din peste 40 de țări. Expertiza sa în hipnoză și terapie cognitivă i-a influențat abordarea în a-și ajuta clienții să scape de frica de a vorbi în public și totodata în a le construi încrederea ce vine dintr-o pregătire eficientă.

El vorbește peste tot în lume și a împărțit scena cu Les Brown, Bob Proctor, Wayne Dyer, Paul Martinelli și John Maxwell. Locuiește în Londra alături de soția sa și cei 4 copii.

Chris Robinson

Chris Robinson este profesorul responsabil de culoarul Metoda Maxwell de Vânzări, și un vorbitor internațional și coach executiv. Călătoria în leadership a lui Chris a început în timp ce era reprezentant vânzări pentru una dintre cei mai mari furnizori de servicii auto din SUA. În cinci ani de zile, a avansat rapid patru poziții, până la Manager General de Vânzări. A continuat să-și dezvolte punctele forte în leadership în timp ce trecea peste slăbiciunile sale, ajutând astfel compania să crească de la 18 angajați, la peste 700.

Chris are abilitatea să evalueze o situație, să recunoască o problemă și să alcătuiască un plan de acțiune solid și funcțional, care împuternicește afacerile sau indivizii pentru a crea schimbări în viață și succese. Impactul său și abilitatea de a crește oamenii și companiile au dus la înființarea propriei sale companii de coaching, R3 Coaching, prin care își dedică viața echipării, inspirării și conducerii altora către realizarea obiectivelor personale și profesionale.

Marius Darie

Marius te ajută, te susține și te provoacă să pui în aplicare lucrurile pe care le înveți de pe platforma online și de la toți ceilalți mentori din JMT, prin dezvoltarea unei afaceri de training, coaching sau de vorbit în public prin care tu să adaugi valoare oamenilor din jurul tău, inclusiv oamenilor pe care tu îi conduci.

Marius discută cu tine strategii de folosire a instrumentelor de lucru puse la dispoziție de programul nostru: Leadership Game, Lunch-and-Learn, mastermind, coaching și vorbit în public, pentru a-ți duce afacerea ta la nivelul următor.

În apelurile din culoarul Metoda Maxwell de Dezvoltare a afacerii, se pune accent în principal pe acțiune, și asta înseamnă că vei fi ghidat prin întrebări și perspective noi care să te ajute să acționezi în mod constant în fiecare zi. Pentru că singura modalitate prin care tu crești cu adevărat este acțiunea zilnică și asta te face să adaugi cu adevărat valoare, atât ție cât și oamenilor cu care tu lucrezi.

Bianca Costea

Bianca este mentorul tău de pe culoarul Metoda Maxwell de Coaching. Vei putea intra în apeluri cu Bianca, iar ea te va ajuta să îți clarifici orice nelămuriri ai avea legate de metoda Maxwell de Coaching sau vei putea discuta despre provocările pe care le ai în activitatea ta de coach și cum le poți depăși.

Daniela Nica

Ca mentor al tău pe culoarul Metoda Maxwell de Mindset, Daniela va căuta mereu să te ajute, nu doar să vezi mai multe moduri de a vedea lucrurile, mai multe opțiuni și soluții pe care le ai deja la dispoziție, dar nu le conștientizezi, ci și să te ridici pe un alt nivel de gândire, în care sunt alte idei, alte oportunități, alte perspective, alte moduri de a rezolva probleme. Moduri la care nu poți avea acces singur.

Scopul ei ca mentor este să te ajute să dobândești un model de învățare a succesului. Asta înseamnă, în mod esențial, trei lucruri: să îți ridici nivelul de conștientizare, să îți crești încrederea în tine și să îți însușești principiile după care funcționează reușita. Vei găsi lecții deja înregistrate pe toate aceste teme și vor fi discuții pe aceste subiecte.

În ceea ce privește afacerea ta de training, coaching și speaking, ea te va ajuta să o crești, nu doar din punctul de vedere al conținuturilor programelor tale, ci, mai ales, al modului în care să gândești aceste programe, ca apoi să le promovezi și să le vinzi.

Sorin Popa

Pasionat de domeniile dezvoltării personale, al comunicării și al educației, Sorin Popa și-a petrecut mai bine de 10 ani studiind conceptele ce au ajutat milioane de oameni din întreaga lume să își modeleze viețile așa cum și-au dorit.

Mentorat de lideri internaționali ai acestor domenii precum John C. Maxwell și
Paul Martinelli, el vine în ajutorul tuturor celor care au loc de mai bine și care doresc un plus de valoare în viața personală sau profesională.
Provenind din industria IT, gândirea sa analitică i-a oferit avantaje majore în dezvoltarea programului JMT in Romania, el având darul de a face complicatul să fie simplu și de a alinia toate resursele necesare dezvoltării celei mai mari echipe JMT din afara SUA.

Mirela Popa (Draghici)

Licențiată în finanțe-bănci, Mirela și-a dat seama la o vârstă destul de fragedă că direcția pe care voia să o urmeze era una total diferită de cea pe care se afla. Având suportul celor din jur ea și-a găsit puterea interioară pentru a face o schimbare, ajungând în scurt timp una dintre cele mai apreciate membre din echipa de vânzari JMT pe care astăzi o și conduce.

Mirela este în prezent un adevărat lider al echipei JMT Romania, este omul la care toți membrii apeleaza cu încredere, care reușește să îi unească pe cei care se alătura programului într-un mod atât de firesc, reușind să își ajute toți colegii ori de câte ori este nevoie.
In ultimii 3 ani a reușit să implementeze strategii de marketing și vânzări care au adus programul JMT Romania într-o nouă etapă, fiind în acest moment și unul dintre cele mai mari programe de leadership naționale.